EEN WEBSITE DIE VOOR JE WERKT

IS JOUW WEBSITE ALLEEN JE ONLINE VISITEKAARTJE?

Je hebt ooit een website laten maken. Omdat je het belang begrijpt van online zichtbaarheid.
Misschien heb je ook een blog, waar je minder vaak iets op publiceert dan je wil. Je website is eigenlijk niet meer dan een online visitekaartje, met een online contact formulier en je telefoonnummer. Dat is allemaal supergoed nieuws, je hebt veel obstakels al uit de weg geruimd: hosting, een domein, content.

Maar inmiddels ben je veel tijd kwijt met het verzamelen en (na)bellen of mailen van leads. Leads die je via-via of offline hebt verzameld of via je weggever.


Veel van deze leads veranderen nooit in klanten. Of ze hebben wel interesse in jouw product of dienst, maar vinden je te duur. Wat is er aan de hand?

 

Misschien ga je zelfs wel twijfelen aan jezelf, je onderneming.. Niet doen! 


Als ondernemer ken ik die onzekerheid. Je denkt dat je jezelf en bedrijf moet verbeteren om te kunnen groeien. Twijfel of je wel de juiste keuzes maakt. En voor je het weet gaan je gedachten (en je zoekgeschiedenis!) alle kanten op en ben je de focus kwijt. 


Ik wil je gerust stellen. Leads die geen klant worden omdat ze zeggen je te duur te vinden - zijn niet jouw ideale klanten. Het is dus zonde om daar aandacht aan te besteden. Als je deze leads toch gaat proberen koste van kost klant te maken, ga je waarschijnlijk een moeilijk en slepend samenwerkingsverband aan. Zij dicteren het proces en willen er zoveel mogelijk uithalen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben daar geen ondernemer voor geworden..


De sleutel is te zorgen voor kwalitatieve leads - wees jezelf met zelfvertrouwen, straal dat uit in je branding en schrik ongeschikte klanten af. Leg niet de nadruk op zoveel mogelijk volgers en een zo groot mogelijk bestand met mailadressen.


Wat als je website je hierbij kan helpen? Als je website 24/7 zorgt voor kwalitatieve leads? Geautomatiseerd? Of directe verkopen door digitale producten?


JOUW WEBSITE DE SLEUTEL TOT HOGERE OMZET TIJDSBESPARING EN GROEI?

  • Kwalitatieve leads met je website in plaats van in het wilde weg zo veel mogelijk adressen te verzamelen
  • Zorg dat je websitebezoekers magnetisch aangetrokken worden en van je willen kopen 
  • Potentiële ideale klanten geloven gelijk in jouw expertise, voelen verbinding en onthouden jouw merk

WEBSITES VAN BUREAU KLEIMAN

Geen lokkertjes met stuntprijzen die exclusief SEO, snelheids- en veiligheidsmaatregelen zijn - of alleen maar mooi om naar te kijken - in de hoop dat je dan kiest op basis van prijs, omdat je erop vertrouwt dat je webbouwer weet wat 'ie doet. En dat jij dan eindigt met een inferieure of alles bij elkaar toch te dure website. Daar hou ik niet van. In deze tijd moet dit gewoon standaard inbegrepen zijn en is transparantie daarover een must.

DAAROM ZIJN MIJN WEBSITES ALTIJD:

GERICHT OP CONVERSIE

Wat wil je dat je bezoekers doen? Contact opnemen? Iets kopen? De CALL-TO-ACTION komt duidelijk naar voren op de juiste plaatsen om kwalitatieve leads te verzamelen

SNEL & VEILIg

Beiden zijn onmisbaar voor een goede SEO (positie op Google). Ik installeer niet alleen een plugin, ik test hoe veilig & snel je websites is en optimaliseer waar nodig voor opleveren. Bij een onderhoudsabonnement monitor ik dit ook

MOOI & ROBUUST

Doordat ik naast grafisch designer ook IT-er ben lever ik niet alleen een mooie & converterende website, maar ook een technisch superieure

ALTIJD INBEGREPEN:

  • Inzicht in de voortgang van het project via het Bureau Kleiman Dashboard
  • Snelheids & veiligheids optimalisatie voor oplevering
  •  SEO plugin + security plugin
  • Afbeeldings en performance scan plugin 
  • Eigenlijk overbodig om te noemen want een must: een responsive design (geschikt voor alle mobiele apparten)

HOE GAAT HET IN z'N WERK?

STAP 1

KOFFIE DRINKEN

Via een videocall of bij jou op lokatie ontmoeten we elkaar. Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Als het klikt maak ik een vrijblijvende offerte op maat.

STAP 2
woman in green clothes running

VAN START

Nadat je akkoord bent met de offerte en de aanbetaling is voldaan, gaan we van start.

stap 3

CONCEPT

Je krijgt een concept van jouw nieuwe webpagina. We bespreken op lokatie of via videobellen uitvoerig wat je ervan vindt. Aan de hand daarvan passen we het concept aan. Als je akkoord hebt gegeven wordt je website afgemaakt.

stap 4

AKKOORD & LANCERING

Als de puntjes op de i staan en de website is gevuld met content (afhankelijk van je gekozen pakket) – lanceren we na jouw akkoord en de betaling jouw nieuwe website!

MOGELIJKHEDEN

Dit zijn voorbeelden van wat ik voor mijn klanten maak. Uiteraard bespreken we wat voor jou de beste oplossing is. Prijzen zijn exclusief BTW.

WEBSITE
VANAF € 399

WordPress website met  thema aangepast naar jouw huisstijl

WEBSITE +
VANAF € 699

WordPress website met  thema aangepast naar jouw huisstijl 

Toevoeging van bijvoorbeeld afspraken module of chat

WEBSHOP
VANAF € 1199

WordPress met Woocommerce en iDEAL integratie


 E-commerce thema aangepast naar jouw huisstijl

DIT KRIJG JE BIJ ALLE WEBSITES BIJ BUREAU KLEIMAN

Uiteraard een responsive design dat werkt op mobiele apparaten

Plugins voor SEO, anti-malware, afbeeldings- en snelheidsoptimalisatie

Performance & security optimalisatie voor oplevering

KENNISMAKEN?

Reserveer direct online een plek in mijn agenda. Dan maken we kennis tijdens een gratis videocall en bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

MISSCHIEN DENK JE ..

Een website laten maken is duur en verdient zichzelf niet terug

Wat is duur? Als ondernemer investeer je met het plan dat terug te verdienen door groei. Maar inderdaad, een "visitekaartjes" website draagt, mits goed uitgevoerd, wel bij aan merkbekendheid en vertrouwen, maar verdient zichzelf niet direct terug.
Een conversie-gerichte website is een ander
verhaal. Die scheelt je tijd, moeite en levert klanten op!

Voor mijn type bedrijf is een website niet zo belangrijk

Tenzij je een hartchirurg bent, zou je zomaar kansen kunnen laten liggen met je website. Ik help je graag die te benutten. Zie ik geen kansen of doe je het al helemaal goed? Dan krijg je dat ook zeker te horen van mij. 

Ik zie door de bomen het bos niet meer en heb geen tijd om alles uit te zoeken

Dat maakt niet uit. Ik leg je alles uit en help je aan de beste oplossing. Geen lokkertjes met stuntprijzen die exclusief SEO, snelheid en veiligheids maatregelen zijn - in de hoop dat je dan kiest op basis van prijs, omdat je erop vertrouwt dat je webbouwer weet wat 'ie doet. En dat jij dan eindigt met een inferieure of toch te dure website. Daar hou ik niet van. In deze tijd moet dit gewoon standaard inbegrepen zijn en is transparantie daarover een must.

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WEBSITE AF IS?

Dat ligt eraan hoe snel we het proces doorlopen. Het ligt aan het type website en hoeveel aanpassingen er gedaan moeten worden. Natuurlijk geef ik wel altijd een indicatie als je me je wensen doorgeeft. Gewoon even contact opnemen dus! Ik probeer altijd rekening te houden met jouw eventuele deadline.

MET WELKE PLATFORMEN En PLUGINS BOUW JIJ WEBSITES?

Mijn go-to platform is WordPress. Dit content management systeem (CMS)  vele voordelen.
Zo kan je zelf teksten en afbeeldingen aanpassen en zelfs pagina's of blogs toevoegen. Ook zijn er veel plugins beschikbaar, vele gratis, zoals Woocommerce voor webshops.
De weinige nadelen die er zijn, komen vaak door verkeerd gebruik van WordPress en met mijn kennis en ervaring hoef je daar niet bang voor te zijn. Met name op het gebied van snelheid & security ben ik nogal een pietlut.

Verder gebruik ook graag zogeheten page builders en theme builders. Standaard gebruik ik Divi. Bij elke website krijg je van mij een licentie waarmee je levenslang updates krijgt.

Wil je een stapje verder, dan gebruik ik de Thrive Themes suite. Dit is een set van plugins en een theme builder die op elkaar zijn afgestemd als het gaat om conversie. Natuurlijk adviseer ik je altijd over de optie.


WANNEER KUNNEN WE VAN START GAAN?

Dat verschilt. Ik neem een maximaal aantal opdrachten per maand aan om kwaliteit te kunnen garanderen. Neem dus even contact op voor een startdatum.

>

 VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Je kunt direct een Zoom call inplannen.