Hey, Ik ben Angela 

Jouw website als 24/7 verkoopkanaal? 

Ik zorg voor conversie door het samenbrengen van techniek & design.

 

WAARDOOR IS BUREAU KLEIMAN ANDERS?

TECHNIEK & DESIGN

Bij Bureau Kleiman heb je één aanspreekpunt. Niet keer op keer je verhaal uitleggen of heen-en-weer tussen designers, webbouwers en webdevelopers.

COMPLETE KWALITEIT

Veiligheid, SEO & snelheid zijn geen optie, zoals bij veel bureaus, maar standaard inbegrepen - een moderne website kan gewoon niet zonder.UNIEK PROCES

In mijn proces staat jouw ideale klant altijd centraal. Jouw wensen zijn doorslaggevend, maar mijn eerlijke advies is altijd gebaseerd op maximale aantrekkingskracht op jouw doelgroep.


WAAROM HEB IK ER VERSTAND VAN?

OPLEIDING

Ik heb Economie gestudeerd met als specialisatie e-marketing. Ik heb een bachelor Business & IT en heb geleerd om te programmeren, automatiseren en technisch ontwerpen.

ERVARING

Mijn eerste website maakte ik toen ik 12 was. Ik gebruik WordPress al sinds het bestaat, en heb 8 jaar in loondienst in de IT gewerkt

BIJSCHOLING

Ik heb door middel van cursussen en masterclasses leren designen in de Adobe suite. Bijvoorbeeld met Illustrator,
Photoshop en XD. MIJN VERHAAL

Mijn naam is Angela. Als kind had ik al een passie voor tekenen, ontwerpen, programmeren en het web. Op mijn twaalfde maakte ik mijn eerste website over mijn favoriete computergame. Ik gebruikte Windows Kladblok om de code te typen en Photoshop en Microsoft Paint voor de graphics.

Na mijn opleiding werkte ik vele jaren als software consultant voor corporate concerns. Ik maakte complexe softwaresystemen en user interfaces. In het begin met veel plezier, maar de werkdruk en het vele reizen vond ik een minpunt. Het viel me steeds zwaarder. Ik miste de creativiteit en het direct samenwerken met mensen met een missie. Dit kon ik niet meer volhouden.

Ik besloot: ik ga mijn hart volgen. Ik ga me inzetten om ondernemers te helpen groeien en het maximale uit hun website en merk te halen. Ik wil mijn kennis van IT & techniek combineren met creativiteit om zo anderen te laten slagen. Als bonus mag ik ook nog eens samenwerken met geweldig inspirerende ondernemers!

MIJN MISSIE IS: ONDERNEMERS HELPEN HET MAXIMALE UIT HUN MERK & WEBSITE TE HALEN - IK ZIE NOG ZOVEEL KANSEN BLIJVEN LIGGEN!


Ik ben opgeleid tot grafisch designer en heb diverse professionele programma’s eigen gemaakt. Van Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Dimensions en Xd – ik beheers ze tot in de puntjes.

Een dag niets waardevols gecreëerd is voor mij een dag niet geleefd. Een kledingstuk naaien, een muurtje stucen, een flyer ontwerpen of een converterende webshop opleveren. Ik ben een maker. Niks geeft mij meer energie. 

Alleen samenwerken met andere makers - ondernemers - geeft me nog meer energie.


KENNISMAKEN?

Je kunt direct een videocall in mijn agenda boeken. 

>

 VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Je kunt direct een Zoom call inplannen.